Spangsberg fejrer 10 års fødselsdag, med to nye flødeboller. En med karamel i skummet og en med nougat i skummet. Frederiksen har brug for din hjælp, til at skrive en sang om de 10 år der er gået og de to nye flødeboller. Den bedste tekst vinder et helt års forbrug af Spangsberg Flødeboller. Indsend dit bud på et vers eller omkvæd af Spangsbergs fødselsdagssang senest søndag d. 1. November. Vi finder en heldig vinder torsdag d. 5. November kl. 12.00 og offentliggøre vinderen og vinderteksten her på siden og på Spangsberg Chokolades Facebook side.

Held og Lykke

Deltag i konkurrencen

  konkurrencebetingelser

  Følgende vilkår og konkurrencebetingelser er gældende ved deltagelse i konkurrencen om 1 års forbrug af Spangsberg Flødeboller. Når vinderteksten er valgt, vil Spangsberg Chokolade kontakte vinderen direkte. Vinderne får herefter tilsendt et gavekort på 73 pakker 5-pak æsker flødeboller, svarende til en flødebolle om dagen, i et helt år. Vinderen kan bruge gavekortet i alle Spangsberg Chokolades fabriksudsalg. Se adresser og åbningstider, under fanen ”Fabriksudsalg”. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og Spangsberg Chokolade er ikke ansvarlig for, at vinderen kan bruge præmien. Konkurrencen starter den 21.09.2020, og slutter den 1.11.2020 kl. 12.00.

  Vinderen bliver udvalgt mellem d. 01.11.2020 og 01.05.11.2020 kl. 12.00.
  Får Spangsberg Chokolade ikke fat på vinderen efter 14 dage, vil præmien bortfalde, og Spangsberg Chokolade vil trække en ny vinder, som får direkte besked. Vinderne skal benytte sit gavekort inden 05.11.2021.

  Ansatte ved Spangsberg Chokolade A/S og Nørregade A/S må ikke deltage i konkurrencen.
  Konkurrencen udbydes af Spangsberg Chokolade A/S.
  Vinderen vil blive offentliggjort på Spangsbergs Facebook side og hjemmeside.