NYHEDER FRA SPANGSBERG

Har du set de to lækre, nye flødeboller fra Spangsberg? Vores nye favoritter og perfekte til både store og små. Med en tynd sprød vaffelbund, cremet og friskpisket skum, forenet i det sprøde knæk ved den første bid er de to nye varianter den perfekte tilføjelse til vores store sortiment af flødeboller. Du kan købe begge flødebolle varianter der hvor du handler dagligvarer.

O

Måske du er mere til det søde? I så fald skal du prøve vores Tutti Frutti flødebolle! Med hvid overtræk drysset med sjov, farverig krymmel og skum med smag af tutti frutti. Også perfekt til de helt små. Hvad passer bedre til denne sæson med skolestart og forventningsfulde børn, end en ægte Tutti Frutti Flødebolle med tusindvis af frugtsmage og tivolikrymmel på toppen?

O

En flødebolle med smag af Gammeldags Æblekage drysset med lækker makron og med en smagsrig midte af æble frugtfyld. Æblerne er modne og vi spiser gammeldags æblekage. Helt forståeligt – for kombinationen af vaniljeskum, syrligt æblekompot og makroner på toppen, er magisk! Den perfekte balance mellem surt og sødt. Den skal prøves!